Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 stiklinė cukraus
- 0.5 stiklinės margarino (+ 2 v. š.)
- 1/3 stiklinės migdolų (skrudinti, kapoti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 3.5 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek juodojo šokolado
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
Suplakite iki vientisos masės cukrų, margariną, tarkuotą apelsino žievelę ir kiaušinius.
Sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską ir kepintus migdolai.
Išmaišytą tešlą padalinkite į 2 kamuolius.
Iš kiekvieno kamuolio iškočiokite po kvadratinį storesnį blyną ir kepkite juos apie 20 min.
Tuomet išimkite iš orkaitės, supjaustykite lazdelėmis, apverskite ir dar pakepkite apie 15-20 min.
Iškeptus apšlakstykite tirpintu šokoladu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 stiklinė cukraus
- 0.5 stiklinės margarino (+ 2 v. š.)
- 1/3 stiklinės migdolų (skrudinti, kapoti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 3.5 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek juodojo šokolado
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
Suplakite iki vientisos masės cukrų, margariną, tarkuotą apelsino žievelę ir kiaušinius.
Sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską ir kepintus migdolai.
Išmaišytą tešlą padalinkite į 2 kamuolius.
Iš kiekvieno kamuolio iškočiokite po kvadratinį storesnį blyną ir kepkite juos apie 20 min.
Tuomet išimkite iš orkaitės, supjaustykite lazdelėmis, apverskite ir dar pakepkite apie 15-20 min.
Iškeptus apšlakstykite tirpintu šokoladu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą