Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų aviečių
- 2 vienetai česnakų
- 4 vienetai obuolių
- 200 gramų porų
- 2 vienetai antienos (krūtinėlė)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 100 mililitrų putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Anties krūtinėlėse padaryti kelias įpjovas ir apkepinti iš abiejų pusių. Pasūdyti, apibarstyti pipirais.
Supjaustyti porus žiedeliais ir apkepinti svieste kartu su supjaustytais česnakais, obuolių kubeliais, pasūdyti.
Į keptuvę, kurioje kepė antis, sudėti avietes, supilti šampaną arba kitą desertinį vyną ir patroškinti 2 min. Pasūdyti.
Mėsą supjaustyti gabaliukais ir aplieti avietiniu padažu. Patiekti su daržovių-obuolių troškiniu ir ryžiais.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų aviečių
- 2 vienetai česnakų
- 4 vienetai obuolių
- 200 gramų porų
- 2 vienetai antienos (krūtinėlė)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 100 mililitrų putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Anties krūtinėlėse padaryti kelias įpjovas ir apkepinti iš abiejų pusių. Pasūdyti, apibarstyti pipirais.
Supjaustyti porus žiedeliais ir apkepinti svieste kartu su supjaustytais česnakais, obuolių kubeliais, pasūdyti.
Į keptuvę, kurioje kepė antis, sudėti avietes, supilti šampaną arba kitą desertinį vyną ir patroškinti 2 min. Pasūdyti.
Mėsą supjaustyti gabaliukais ir aplieti avietiniu padažu. Patiekti su daržovių-obuolių troškiniu ir ryžiais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą