REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų aviečių
  • 2 vienetai česnakų
  • 4 vienetai obuolių
  • 200 gramų porų
  • 2 vienetai antienos (krūtinėlė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 100 mililitrų putojančio vyno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Anties krūtinėlėse padaryti kelias įpjovas ir apkepinti iš abiejų pusių. Pasūdyti, apibarstyti pipirais.
    Supjaustyti porus žiedeliais ir apkepinti svieste kartu su supjaustytais česnakais, obuolių kubeliais, pasūdyti.
    Į keptuvę, kurioje kepė antis, sudėti avietes, supilti šampaną arba kitą desertinį vyną ir patroškinti 2 min. Pasūdyti.
    Mėsą supjaustyti gabaliukais ir aplieti avietiniu padažu. Patiekti su daržovių-obuolių troškiniu ir ryžiais.

Autorius: kulinarux

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų aviečių
  • 2 vienetai česnakų
  • 4 vienetai obuolių
  • 200 gramų porų
  • 2 vienetai antienos (krūtinėlė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 100 mililitrų putojančio vyno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Anties krūtinėlėse padaryti kelias įpjovas ir apkepinti iš abiejų pusių. Pasūdyti, apibarstyti pipirais.
    Supjaustyti porus žiedeliais ir apkepinti svieste kartu su supjaustytais česnakais, obuolių kubeliais, pasūdyti.
    Į keptuvę, kurioje kepė antis, sudėti avietes, supilti šampaną arba kitą desertinį vyną ir patroškinti 2 min. Pasūdyti.
    Mėsą supjaustyti gabaliukais ir aplieti avietiniu padažu. Patiekti su daržovių-obuolių troškiniu ir ryžiais.

Autorius: kulinarux

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų