REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas lydekų
  • 200 gramų lašinių
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 4 žiupsneliai pipirai (juodieji)
  • 1 arbatinis šaukštelis laurų lapų
  • 1 saujelė žalumynų ((rozmarinai, petražolės, salierai, čiobreliai))
  • 2 skiltelės česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas lydekų
  • 200 gramų lašinių
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 4 žiupsneliai pipirai (juodieji)
  • 1 arbatinis šaukštelis laurų lapų
  • 1 saujelė žalumynų ((rozmarinai, petražolės, salierai, čiobreliai))
  • 2 skiltelės česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lydeką nuskusti, išimti vidurius, galvos nenupjauti. Susmulkinti česnakus, sumaišyti su druska ir prieskoniais, žolelėmis. Jais ištrintą žuvį palaikyti kelias valandas.
  2. Tuomet įkloti išilgai žuvies po juostelę lašinukų ir užsmaigstyti pilvą dantų krapštukais. Žuvies išorę ištrinti aliejumi ir dėti ant grotelių kepsninėje ar orkaitėje.
  3. Kepti apie 40 min. Taip iškepta lydeka gaunasi nesausa, puri.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų