Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio citrinų (žievelė)
  • 125 gramai cukraus
  • 160 gramų krakmolo
  • 60 gramų migdolų
  • 2 valgomieji šaukštai vyniuogių (smulkios)
  • 75 gramai vyšnių (mirkytos cukruje)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 25 gramai kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai romo
  • 2 valgomieji šaukštai cukatų (smulkintos)
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestas, cukrus, citrinos žievelė ir vanilinis cukrus išsukama, į šį mišinį supilama krakmolas, miltai, druska, soda, įmušami kiaušiniai. Migdolai nuvalomi, sugrūdami ir kartu su nuplautomis, nusausintomis vynuogėmis bei cukatomis suberiami į tešlą. Vyšnios supjaustomos, apibarstomos miltais ir kartu su romu taip pat supilamos į tešlą. Tešla sukrečiama į aliejumi išteptą formą ir 40 min. kepama vidutinio karštumo orkaitėje.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų