Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Biskvitai iškepa labai purūs, stori ir nesukrenta (tik, žinoma, nereikia atidarinėti orkaitės durelių, kuomet kepa, tik pabaigoje kepimo). Beje, su kiekviena diena šis tortas tampa tik skanesnis, nes kremas vis labiau įsigeria į biskvitus. Matavimui naudojau 250 ml stiklinę. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 3 stiklinės kakavos (nesaldžios)
  • 1 stiklinė miltai
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė kefyro
  • 1 stiklinė saulėgrąžų aliejaus
  • 1 stiklinė vandens (verdančio)
  • 2 vienetai kiaušinių (kambario temperatūros)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo soda
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis tirpios kavos
  • Kremui:
  • 1 stiklinė cukraus pudros
  • 6 valgomieji šaukštai kakavos (nesaldžios)
  • 6 valgomieji šaukštai sviesto (kambario temperatūros)
  • 5 valgomieji šaukštai pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

Porcijų skaičius: 10

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų