REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai obuolių
  • 200 gramų sviesto
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai vandens
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai obuolių
  • 200 gramų sviesto
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai vandens
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai. Miltus, druską, šaltą sviestą sutrinti į trupinius. Supilti šaltą vandenį, išmaišyti. Tešlos rutuliuką dėti valandai į šaldymo kamerą.
  2. Įdarui. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti, sumaišyti su cinamonu ir cukrumi. 2/3 tešlos iškočioti ir dėti į skardelę. Tešlos kraštelius prispausti prie indo sienelių. Dalį obuolių krėsti ant tešlos, pabarstyti krakmolu, tada berti likusius obuolius, apdėlioti sviesto gabaliukais. Ant viršaus dėti likusią iškočiotą tešlą. Patepti išplaktu kiaušiniu ir kepti 10 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 225 °C temp.orkaitėje. Po to sumažinti iki 185 °C temp. ir kepti dar 40 min.

    Skanaus .

Autorius: Elina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų