Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šis cukrus visada kvepės pavasariu virtuvėje net ir atėjus šaltai žiemai, o kepiniams suteiks ypatingo skonio ir kvapo. Tai verta jo pasigaminti gerokai daugiau ir pasilaikyti šaltiems žiemos vakarams, kai norėsis šilto pavasario ir gėlių kvapo.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė alyvų žiedlapiai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskabyti žalius alyvų žiedų kotelius- jie suteiks nereikalingo kartumo. Alyvų žiedlapius sumaišyti su cukrumi. Sutrinti viską elektriniu plakikliu, kol susiformuos į drėgną smėlį panaši masė.
  2. Paskleisti šią masę ant kepimo popieriumi išklotos skardos, džiovinti 1 - 2 paras, kartkartėmis pamaišant, kad nesusiformuotų stambūs gumuliukai.
  3. Laikyti sandariame inde tamsioje vietoje.
  4. Alyvų cukrų galima naudoti kepant morengus, ruošiant kremus, galiausiai juo galima pagardinti arbatą.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų