Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek česnakų
  • 5 vienetai svogūnų
  • 200 gramų kiaulės lašinių
  • 0.5 stiklinės taukų (riebalų) (tirpinti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 800 gramų avienos (be kaulų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio ir 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val.
    Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t.
    Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių arba griliuje.
    Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
    Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
    Skanaus.

Autorius: Svetlana

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek česnakų
  • 5 vienetai svogūnų
  • 200 gramų kiaulės lašinių
  • 0.5 stiklinės taukų (riebalų) (tirpinti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 800 gramų avienos (be kaulų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio ir 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val.
    Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t.
    Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių arba griliuje.
    Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
    Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
    Skanaus.

Autorius: Svetlana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų