REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 25 gramai lazdyno reišutų
  • 1 valgomasis šaukštas lazdyno reišutų (papuošimui)
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 175 gramai jogurto (natūralus)
  • 55 gramai sviesto
  • 150 gramų sviesto (šokoladinis "Nutella")
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Sviestą ištirpiname ant silpnos ugnies ir tirpiname šokoladą arba šokoladinį sviestą.
    2. Atskirame dubenėlyje sumaišome kiaušinius su cukrumi ir dedame į sviesto ir "Nutellos" mišinį. Taip pat įpilame natūralaus jogurto.
    3. Sudedame maltus riešutus.
    4. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir sudedame į masę ir išmaišome. Masę dedame į keksiukų formas. Apibarstome maltais riešutais.
    5. Kepame 200°C temperatūros orkaitėje apie 30 - 45 minutes.

Autorius: Akva

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 25 gramai lazdyno reišutų
  • 1 valgomasis šaukštas lazdyno reišutų (papuošimui)
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 175 gramai jogurto (natūralus)
  • 55 gramai sviesto
  • 150 gramų sviesto (šokoladinis "Nutella")
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Sviestą ištirpiname ant silpnos ugnies ir tirpiname šokoladą arba šokoladinį sviestą.
    2. Atskirame dubenėlyje sumaišome kiaušinius su cukrumi ir dedame į sviesto ir "Nutellos" mišinį. Taip pat įpilame natūralaus jogurto.
    3. Sudedame maltus riešutus.
    4. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir sudedame į masę ir išmaišome. Masę dedame į keksiukų formas. Apibarstome maltais riešutais.
    5. Kepame 200°C temperatūros orkaitėje apie 30 - 45 minutes.

Autorius: Akva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų