Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai bulvių
  • 125 gramai svogūnų (supjaustyti)
  • 300 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 75 gramai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Šviežius supjaustytus svogūnų laiškus mirkyti dalyje pieno, kol suminkštės.
    2. Virti bulves pasūdytame vandenyje kol išvirs, sutrinti į košę.
    3. Sumaišyti svogūnus piene su pašildytu likusiu pienu.
    4. Sumaišyti bulvių košę su pieno ir svogūnų padažu, sudėti į lėkštę. Ant pagamintos košės uždėti gabalėlį sviesto, leisti ištirpti.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų