Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aguonų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 2 stiklinės pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 300 gramų sviesto
  • 1 stiklinė grietinės
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aguonas išvirti piene, perkošti ir sumalti su mėsmale.
    Į aguonas sudėti cukrų, išplaktus kiaušinius, grietinę, sodą, nugesintą actu, miltus. Išmaišyti.
    Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą ir kepti 190 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
    Sutirštintą kondensuotą pieną išsukti su sviestu.
    Atvėsusį pyragą perpjauti per pusę ir pertepti kremu.
    Pyrago viršų papuošti savo nuožiūra arba palikti nepuoštą.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aguonų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 2 stiklinės pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 300 gramų sviesto
  • 1 stiklinė grietinės
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aguonas išvirti piene, perkošti ir sumalti su mėsmale.
    Į aguonas sudėti cukrų, išplaktus kiaušinius, grietinę, sodą, nugesintą actu, miltus. Išmaišyti.
    Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą ir kepti 190 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
    Sutirštintą kondensuotą pieną išsukti su sviestu.
    Atvėsusį pyragą perpjauti per pusę ir pertepti kremu.
    Pyrago viršų papuošti savo nuožiūra arba palikti nepuoštą.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų