Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės aguonų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir viską gerai išplakti su mikseriu.
    Įpilti grietinę, suberti vanilinį cukrų ir kepimo miltelius, maišyti tol kol gausis vientisa masė.
    Suberti miltus ir aguonas, viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti tiršta.
    Ištepti kepimo formą sviestu, pabarstyti miltais, supilti tešlą ir kepti apie 40-50 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Skanaus.

Autorius: Ingrida

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės aguonų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir viską gerai išplakti su mikseriu.
    Įpilti grietinę, suberti vanilinį cukrų ir kepimo miltelius, maišyti tol kol gausis vientisa masė.
    Suberti miltus ir aguonas, viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti tiršta.
    Ištepti kepimo formą sviestu, pabarstyti miltais, supilti tešlą ir kepti apie 40-50 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Skanaus.

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų