INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai aguonų
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 50 gramų sviesto
- 1 vienetas kondensuoto pieno (indeliuose)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakti kiaušinį, supilti išlydytą sviestą, kondensuotą pieną ir sumaišyti. Atskirai išmaišyti miltus, kepimo miltelius ir aguonas, o tada suberti į kiaušinio, sviesto ir kondensuoto pieno masę. Gerai išmaišyti, sukrėsti tešlą į pasirinktą kepimo formą ir kepti 180° C laipsnių temperatūroje, kol prie degtuko nebelimpa tešla. Iškepusį pyragą galima skanauti tiesiog tokį arba perpjovus pusiau pertepti grietinės ir cukraus ar kitokiu pertepimu. Skanaus!
Autorius: Agnė
REKLAMA