Raugintų pomidorų receptas: puikiai tiks prie šašlykų

, Publikuota 2021.04.24 12:27

Klebonas 2021-04-24 23:56:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Audronė vėl grybą pjauna   ATSAKYTI
Klebonas 2021-04-24 23:54:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Audronė ir vėl grybą pjauna   ATSAKYTI
Senelis 2021-04-27 17:54:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Vista skirk dauguma nuo marinavimo   ATSAKYTI
Pinquinas 2021-04-24 17:26:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Reikia į vaflių bačka sukisti ir surugs   ATSAKYTI
Gintaras 2021-04-24 16:43:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tai rauginta ar marinuota. Aš manau marinuota.Vargše rašo ,o skirtumo nežirtimo nežino   ATSAKYTI
Audrius 2021-04-24 15:52:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
-7
Pradžioje kalba ėjo apie rauginimą, kurio procesui būtinai reikalingas laikas. Paskui recepte staiga atsirado marinatas. Taip ir neaišku, kada bus rauginama. Ar čiau naujovė laukti kol surūgs marinatas?    ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų