Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
ojezau,kiek daug kulinaru priviso
Grikių salotos,o ne grikių virimo -paruošimo būdas. Neklaidinkit!
Dabar bele koks naujas sugalvotas jovalas yra sveika. Valgykit paprastai ūkiškai, sveikai, o ne įvairūs jovalai kurie dabar labai madoje, nei pati valgau ir nei vaikus maitinu įvairiais ale troskiniaias (jovalas)
Čia ne grikių ruošimas, o grikių salotų ruošimas. Nereikėtų klaidinti.
Grikiai čia tiesiog išverdami - tradiciniu būdu, be jokių ypatumų
Kvailesnio recepto dar neteko skaityti visi aiškina, kad kua mažiau kepti, o čia borokelius dar 40min kepti rašo,beto virti grikiai kaip jie gali dar isbringti?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų