Purūs ir stori blyneliai pagal Viktoriją: receptą verta užsirašyti

Savaitgalį palepinkite šeimą gardžiais ir greitai pagaminamais blynais, kurie puikiai tiks tiek pusryčiams, tiek vakarienei. Amerikietiškų blynelių receptu su skaitytojais dalijasi tinklaraščio „Viktorijos virtuvė“ autorė.

Blynams reikės: 1.5 puodelio miltų; 1.5 puodelio pieno; 2 kiaušinių; 2v.š. cukraus; šiek tiek apelsino žievelės; 2a.š. kepimo miltelių; 1v.š. aliejaus; žiupsnelio druskos; keleto lašų vanilės aromos.

Išplakame pieną su kiaušiniais ir aliejumi. Įtarkuojame žievelę. Sudedame su kepimo milteliais, cukrumi ir druska sumaišytus miltus. Viską gerai išmaišome, įlašiname vanilės aromos. Kepame įkaitintoje sausoje keptuvėje, pasirodžius burbuliukams apverčiame ir kepame kol gražiai paskrunda.

 

 

 


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų