Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Išbandžiau dar vieną agurkų raugimo būdą – gazuotu mineraliniu vandeniu. Tobulas receptas, nes agurkai išėjo ir traškūs, ir labai skanūs“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

„Išbandžiau dar vieną agurkų raugimo būdą – gazuotu mineraliniu vandeniu. Tobulas receptas, nes agurkai išėjo ir traškūs, ir labai skanūs“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

REKLAMA

Reikės: 6 agurkų, 0.5 litro gazuoto vandens, 3 skiltelės česnako, krapų, 3 a.š.druskos.

Rauginimui reikalingas sandariai uždaromas indas. Agurkus nuploviau ir nupjoviau galiukus. Į indo dugną sudėjau krapus (jų nesmulkinau) ir ant viršaus sudėjau agurkus, po to griežinėliais pjaustytus česnakus ir vėl krapus.

Atskirai puodelyje sumaišiau mineralinį vandenį su druska ir juo užpyliau agurkus (agurkai turi būti apsemti). Indą sandariai uždengiau ir pastačiau 12–14 val. Štai ir viskas. Jeigu dar nemėginote šiuo būdu raugti agurkų, nuoširdžiai rekomenduoju.

Šaltinis: Gamink su Audrone

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų