Prisiminė pamirštą šašlykų marinatą: taip mėsa išeina itin sultinga

, Publikuota 2021.05.22 11:45

Kandis 2021-05-27 18:57:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ekspertai didieji ar bent nuotuokiat kas buna mesai dedant rugsti i marinata? Manau sovietiniai receptai senai is galvos iseje nei actas nei citrinos rugstis niekada nenaudojama marinatuose ji tik kietins mesa sutraukines audinius, pilkit pom. Padazus lasta kefyra majonezus ka tik norit laikykit kiek norit bet gadinti mesa su rugstimi atgyvenes ir pamirstas reikalas.   ATSAKYTI
Saugirdas 2021-05-23 16:28:48
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ar Jūs nors susipažinusi su maisto gaminimo pagrindais?Už tokius marinavimus jums tikras virėjas galvą nurautų.Primena tarybinius laikus,kai norėdavo paslėpti blogos mėsos kokybę ir kvapą.Negalima marinuoti jokiuose majonezuose,pomidorų padažuose,nes tai ne šašlykas.Svarbiausia gera mėsa ir teisingas supjaustymas.Pasidomėkite prieš skelbiant .(profanai)   ATSAKYTI
Remi 2021-05-23 14:23:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kur ta mėsa išeina?    ATSAKYTI
Romas 2021-05-22 12:45:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kiek suprantu cia labiau tiktu ,,marinavimas pomidoru pasaze,,   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų