Prisiminė legendinį šašlykų marinatą – išeina minkšti ir sultingi

, Publikuota 2021.04.10 12:10

Algis 2021-04-11 11:18:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nusibodo tie profesoriai–kiek galima. Žmonės patys žino, jei nežino kaip iškepti mėsą. Mes ne trečio kai mokiniai.    ATSAKYTI
Saslik 2021-04-10 21:47:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Valgom nekeptus    ATSAKYTI
Roxy 2021-04-10 16:08:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
O tai tipo ir kept nereikia, paminkom ir į burną   ATSAKYTI
J. S 2021-04-13 17:53:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Vieną kartą minkiau, gavosi košė. Ir dar ne penkiolika minučių.    ATSAKYTI
Ona 2021-04-10 14:30:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Skanu
   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų