Ingredientai: 2 kg kiaulienos sprandinės; 3 skiltelės česnako; 2 svogūnai; druskos, pagal skonį; žiupsnis juodųjų pipirų; 0,5 l kefyro.
Kiaulienos sprandinę supjaustome stambokais gabaliukais. Svogūną, česnaką nulupame. Svogūną supjaustome pusžiedžiais, česnaką pasmulkiname. Suberiame ant mėsos. Pabarstome pipirais ir užpilame kefyru. Gerai išmaišome. Leidžiame pasimarinuoti. Neriame mėsą ant iešmų. Prieš kepant pabarstome druska.
Daugiau įvairių šašlykų receptų rasite:
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!