REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karališkosios šeimos asmeninio gyvenimo paslaptys – Britanijos gyventojams įdomios iki smulkmenų. Ne visuomet viešumoje besišypsantys šeimos atstovai tokie pat malonūs yra ir už uždarų namų durų. Paaiškėjo, kad, pavyzdžiui, princas Charlesas yra labai priekabus jam gaminamo maisto atžvilgiu.

Karališkosios šeimos asmeninio gyvenimo paslaptys – Britanijos gyventojams įdomios iki smulkmenų. Ne visuomet viešumoje besišypsantys šeimos atstovai tokie pat malonūs yra ir už uždarų namų durų. Paaiškėjo, kad, pavyzdžiui, princas Charlesas yra labai priekabus jam gaminamo maisto atžvilgiu.

REKLAMA

Velso princas nelinkęs eksperimentuoti su skoniais ir dažniausiai savo mėgiamus produktus reikalauja valgyti kiekvieną dieną. Jie, žinoma, turi būti paruošti nepriekaištingi.

Kadangi karališkuosiuose rūmuose sukasi ne vienas privatus virtuvės šefas, kuris gali išpildyti net įmantriausias užgaidas, deja, ne visi šia galimybe naudojasi. Princas Charlesas ne kartą yra pavadintas itin neįdomiu ir netgi nuobodžiu, kai kalba pasisuka apie patiekalus.

Mėgstamiausias princo patiekalas – sūriu užkepti kiaušiniai

Mėgstamiausias princo patiekalas – sūriu užkepti kiaušiniai. Ir, nors britų dešimtmečiais pamėgtas patiekalas skamba itin paprastai, kiekvienas naujas šeimos virtuvės šefas sulaukia griežto raštelio – šis patiekalas turi būti gaminamas iš išskirtinai ekologiškų ingredientų.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, būtent kiaušiniai yra tas produktas, be kurio būsimasis karalius negali įsivaizduoti savo kasdienybės. Kasdien, kad ir kas benutiktų, princas suvalgo vieną virtą kiaušinį.

Vis dėlto, princo skonis maistui gerokai labiau išlavintas, nei galėtų skambėti. Idealus patiekalas princui – laukinių grybų risotto su aviena. Tačiau ir čia galioja griežta sąlyga – laukiniai grybai privalo būti surinkti tik iš jam priklausomų žemių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų