Pasakė, kaip išsirinkti skaniausią arbūzą: tereikia žinoti kelis dalykus

Arbūzai karštomis vasaros dienomis yra vienas populiariausių pasirinkimų. Norint tinkamai išsirinkti arbūzą, verta  atkreipti dėmesį į keletą dalykų, pirmiausia – į šių vaisių išvaizdą.

Arbūzas turi būti švarus, nežemėtas, neturi būti pernelyg drėgnas. Jei norite pirkti pjaustytus arbūzus, reikėtų atkreipti dėmesį, kad minkštimas būtų nepažeistas puvinio ar kenkėjų. Gerai prinokusius vaisius galima atpažinti pagal juostas: jei jos plačios, vadinasi, vaisius nėra prinokęs, jei juostos mažesnės – toks arbūzas bus sultingesnis ir saldesnis.

Taip pat atkreipkite dėmesį į etiketę, ar joje pateikiama informacija apie arbūzo kilmės šalį, pakuotoją (siuntėją). Pardavėjai privalo užtikrinti, kad pjaustant ir fasuojant arbūzus, jie būtų apsaugoti nuo galimos taršos. Jei prekiaujama pjaustyta produkcija, turi būti nurodomas ir tinkamumo vartoti terminas.


Rašyti komentarą...
L
LIOLIKAS
2021-07-22 15:54:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
Griuk negyvas nuo tokios informacijos
Atsakyti
-2

A
As
2021-07-26 10:39:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tai kaip ten su tuo skoniu?Jei galiojimo laikas užrašytas, tai, kaip suprantu, bus skanus?:)
Atsakyti
0

H
Hroniukas
2021-07-26 19:16:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nesvarbu juostos plačios ar siauros.švirkštu litra šnapso griusi negyvas bet ryte busi kaip agurkėlis
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (4)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų