REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį siūlome išbandyti gardų vištienos troškinį, kurį rekomenduoja tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

Pirmadienį siūlome išbandyti gardų vištienos troškinį, kurį rekomenduoja tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

REKLAMA

Vištienos troškiniui reikės: grietinėlės; 3 šaukštų volčesterio padažo; kelių skiltelių česnako; kelių šaukštų aliejaus; šaukšto sviesto; lauro lapelių; pipirų sultiniui; muskato riešuto; pipirų; druskos; krapų; čiobrelių; svogūno; morkos; 500 gr vištienos blauzdelių; bulvių.

Į puodą su vandeniu  dėti druskos, pipirų žirnelių, lauro lapą, vištieną ir virti, kol pradės irti, kristi nuo kaulo. Nukaulinti. Susmulkinti svogūną, morką.

Į keptuvę pilti aliejų, dėti sviestą, apkepti smulkintą svogūną, vėliau įmaišyti morką, spaustą česnaką, suberti vištieną, pagardinti prieskoniais, volčesterio padažu, ir maišant apkepti. Supilti puodelį sultinio kuriame virė blauzdelės, troškinti iki 5 minučių. Padažą „uždažyti“ grietinėle.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų