Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeima atrado Beatos Nicholson karštų sumuštinių receptą, kuris buvo visiškai netikėtas ir labai skanus. Sumuštinius gamino ant sumuštinių duonos, tačiau tai padaryti galima ir ant prancūziško batono. 

Šeima atrado Beatos Nicholson karštų sumuštinių receptą, kuris buvo visiškai netikėtas ir labai skanus. Sumuštinius gamino ant sumuštinių duonos, tačiau tai padaryti galima ir ant prancūziško batono. 

REKLAMA

Jums prireiks:

6 duonos riekių, 150 gramų pievagrybių, 2-3 šaukštų majonezo, 100 gramų sūrio, krapų, pipirų.

Pirmiausia sūrį sutrakuokite. Pievagrybius supjaustykite plonomis riekelėmis.

Tuomet sūrį ir pievagrybius maišykite su mėgstamu majonezu. Gautą masę tepkite ant sumuštinių duonos riekelių (arba prancūziško batono).

Tada dėkite kepti į įkaitintą iki 160 laipsnių temperatūros orkaitę, maždaug 10 minučių, kol sūris išsilydys bei duonos krašteliai gražiai apskrus. Iškepusius sumuštinius pagardinkite šviežiai grūstais pipirais, pabarstykite susmulkintais krapais, patiekite ir skanaukite!

https://worldrecipes.eu/lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų