• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėja Kalėdos, ir visi mes vis daugiau galvojame apie maistą. Apetitą kelia ne vien didžiojo šventinio stalo įsivaizdavimas, bet ir pasiruošimo jam planavimas. Dabar pats kepinių sezonas, todėl štai vienas patarimas, kurį būtina žinoti.

Artėja Kalėdos, ir visi mes vis daugiau galvojame apie maistą. Apetitą kelia ne vien didžiojo šventinio stalo įsivaizdavimas, bet ir pasiruošimo jam planavimas. Dabar pats kepinių sezonas, todėl štai vienas patarimas, kurį būtina žinoti.

REKLAMA

Jei esate iš tų, kurie yra linkę pirmas kelias sausainių skardas sudeginti, neskubėkite jų išmesti – gera žinia ta, kad net ir sudegusius sausainius dar galima išgelbėti. Taip visas jūsų sunkus triūsas nenueis šuniui ant uodegos.

Pasiimkite tarką ir kibkite į darbą. Tereikia tik apdegusią sausainio pusę truputį nutarkuoti. Pamatysite, kaip pajuodęs paviršius po truputį atsiskiria. Štai ir viskas!

Tik būkite atsargūs – juk niekas nenori susižeisti per Kalėdas, rašoma dailystar.co.uk.

Ieškote daugiau patarimų, kaip paruošti kalėdinį stalą? Rekomenduojama kiek įmanoma maistą pasiruošti iš anksto, kad visos gruodžio 25–osios netektų praleisti virtuvėje. Taip pat labai geras dalykas yra įtraukti į šventinių patiekalų ruošimą ir kitus šeimos narius. Kad nieko nepamirštumėte, galite susidaryti sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų