• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laisvomis dienomis norite pasilepinti gardžiais kepiniais? Tuomet išbandykite šį nostalgija kvepiantį naminių Kėdainių blynų receptą, kurių skonį prisiminsite dar ilgai.

5

Laisvomis dienomis norite pasilepinti gardžiais kepiniais? Tuomet išbandykite šį nostalgija kvepiantį naminių Kėdainių blynų receptą, kurių skonį prisiminsite dar ilgai.

REKLAMA

Blynams reikės: 6 didelių bulvių, 2v.š. miltų, 1 svogūno, 300g faršo, 2 kiaušinių, 1/2a.š. maltų juodųjų pipirų, žiupsnis mairūno, žiupsnis malto lauro lapo, druskos pagal skonį.

Gaminimas:

Bulvės ir pusę svogūno sutarkuoti, įmušti kiaušinius ir įmaišyti miltus. Pagal skonį pagardinti druska. Faršą sumaišyti su prieskoniais,druska ir smulkiai kapotą puse svogūno.

Keptuvėje su trupučiu aliejaus dėti šaukštą bulvių tarkio, iš mėsos suformuoti nedidelį kamuoliuką, jį suploti ir padėti ant blyno viršaus, lengvai paspausti ranka. Užkloti dar šaukštu bulvių tarkio.

Kepti ant vidutinės apie 2 min, tuomet apvertus dar pora min, sumažinti kaitrą ir pridengti dangčių kepti dar apie 10min. Pateikti su grietine arba kefyru.

Šaltinis: Skanūs kąsneliai

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų