Minkštutėliai kepti varškėčiai pagal Iloną: puikiai tiks savaitgaliui

Šeštadienį siūlome išbandyti keptų varškėčių receptą, kuriuo dalijasi tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

Ingredientai varškėčiams: žiupsnelis druskos; 4 šaukštai miltų; 2 kiaušiniai; šaukštas medaus; 500 gr varškės.

Gerai išplakti kiaušinius, sudėti pertrintą varškę, druska, medų ir miltus. Gerai permaišyti. Tešla nebus labai kieta, bet rankomis formuoti įmanoma. Kepti keptuvėje, naudojant aliejų, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Skanaus!


Rašyti komentarą...
G
Gaspadine
2021-02-10 11:47:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
O kam mudus dedamas, geriau ant virsaus
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų