Legendiniai Kėdainių blynai: traškūs išorėje su sultinga mėsa viduje

, Publikuota 2021.02.03 11:45

Adele 2021-02-15 13:25:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kepant blynus, keptuve reikia uzdengti dangciu.
   ATSAKYTI
Rūta 2021-02-05 10:34:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tokie blynai jau buvo kepami tarybiniais laikais,visada vadinosi Kėdainių blynais.Labai skanūs.   ATSAKYTI
Julija 2021-02-04 13:31:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Šimtą metų taip kepam blynus.Ką naujo parašė?    ATSAKYTI
Pas mus 2021-02-04 13:12:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
vadina kaisiadorietiskais blynais   ATSAKYTI
Nesveikas 2021-02-04 02:50:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kodėl būtent Kėdainių?    ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų