Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Rašyta,rašyta ir nieko nesupratau.Svarbiausia kiek dėti druskos ? ar tai nebeaktualu.
Druskos ponios Irinos recepne neradau. Tai naujas rauginimo būdas?
Mano agurkų rauginimo receptas
Mano agurkų rauginimo receptas
1 litrui vandens 60 gramų druskos, 60 gramų cukraus. Cukrus neleidžia stipriai įrūgti agurkams. Cukraus galima dėti ir 45 gramus. O toliau visi prirdai _ pipirai ,kalendra, garstyčios grudeliais, česnakas, vyšnių, juodų srebentų lapai ant stiklaimio dugno, krapų ir krienų kamštis vitšuje stiklainio. Garstyčios neleidžia susidaryti pelėsiui. Tvirti plastikiniai dangteliai ir iš karto nešam į rūsį, jir ten palengva įrūgs. Kas keleta kartų atidarom dangtelį ir išleidžiam susikaupusį orą
susigrūsk tuos savo agurkus į savo rodničioką
Ir vis dėl to, tai kaip raugti tuos agurkus, straipsnyje neradau.
Aš dedu vaistinės gelsvės arba salierų lapų.Labai pagerina kvapą ir skonį.10 l vandens pusę kuri stiklainį paprastos druskos
Nieko konkretaus
Karalienė, žvaigždė, įžymybė, bliamba kiek ta Lithujanija visko turi.
rauginti be cukraus,kas turi šulinius,paimi plastamsinį indą,agurkus sudedi,šaltas vanduo,druska,vyšnių lapeliai,krapai,juodųjų sergentų ir į šulinį įleidį.Pasaka.Jokio cukraus.Marinuotų nepripažįstu,ten vien cukrus,citrinos rūgštis ar actas.
Kokia čempionė!? Tai senovės ir visų laikų receptai.Nieko naujo! Imi ir darai.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų