Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Nesuprantu kam svogūnus kepinti aliejuje
                    
    
   @Roma
                 Tai kur juas kepinti, ar ant vandens? 
                    
    
  
                                    Reimia tik krakmolą užllikyti su pienu ir supilti į tarkius, o kas juokiasi tegul pabando, mane išmokė vyro mama, nuo to sykio jokių virtų bulvių
                    
    
  
                                    40 min? Juokinga
                    
    
  
                                    Teta slėptis su savo receptu
                    
    
  
                                    Su tokiu receptu nebent košę išvrsit
                    
    
  
                                    40 min, kas liks is cepelinu, ziauru.
                    
    
   @edita
                 Aš tai išviso cepelinų ne verdu kai paruasiu, ne virtus valgo mano senis, sakė geriau po tokių vaišių už viagra geriau
                    
    
  
                                    Taigi
                    
    
  
                                    Tikrai moteris matyt tik valge,bet neziurejo kaip mama ar mociute gamino.Senas Smetonos palikimo receptas 6zalios bulves 1 virta ,taip patogiausia ,i isvirtu bulviu skysti ,dapiliam vandens iberiam druskos ,farsas tik su druska kvepianciais ir juodais pipiras,svogunas ,jokiu kiausiniu.O pagrindas geros bulves
                    
    
  
                                    Su tokiu receptu reikia slėptis ir nedaryti gėdos Lietuvai. Čia ne cepelinai, o tamsiai mėlini bulvinia klecka. Tiesiog marazmas ir pasityčiojimas iš lietuviškų patiekalų.
                    
    
   @Zigmas
                Absurdas.Kuo tie cepelinai skiriasi nuo ipastu? Kazko ,matyt, nesupratau.
                    
    
   @Zigmas
                 cepelinai ne lietuviškas patiekalas .Nuo senų senovės ir lenkai juos gamina. 
                    
    
   
  
  
  
  
  
 
Justina išdavė geriausią cepelinų receptą: taip gaminti išmokė mama