Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nesuprantu kam svogūnus kepinti aliejuje
@Roma Tai kur juas kepinti, ar ant vandens?
Reimia tik krakmolą užllikyti su pienu ir supilti į tarkius, o kas juokiasi tegul pabando, mane išmokė vyro mama, nuo to sykio jokių virtų bulvių
40 min? Juokinga
Teta slėptis su savo receptu
Su tokiu receptu nebent košę išvrsit
40 min, kas liks is cepelinu, ziauru.
@edita Aš tai išviso cepelinų ne verdu kai paruasiu, ne virtus valgo mano senis, sakė geriau po tokių vaišių už viagra geriau
Taigi
Tikrai moteris matyt tik valge,bet neziurejo kaip mama ar mociute gamino.Senas Smetonos palikimo receptas 6zalios bulves 1 virta ,taip patogiausia ,i isvirtu bulviu skysti ,dapiliam vandens iberiam druskos ,farsas tik su druska kvepianciais ir juodais pipiras,svogunas ,jokiu kiausiniu.O pagrindas geros bulves
Su tokiu receptu reikia slėptis ir nedaryti gėdos Lietuvai. Čia ne cepelinai, o tamsiai mėlini bulvinia klecka. Tiesiog marazmas ir pasityčiojimas iš lietuviškų patiekalų.
@Zigmas Absurdas.Kuo tie cepelinai skiriasi nuo ipastu? Kazko ,matyt, nesupratau.
@Zigmas cepelinai ne lietuviškas patiekalas .Nuo senų senovės ir lenkai juos gamina.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų