Rašyti komentarą...
Neklaidinkit žmoniu rašydami,, kai vanduo su cepelinais užvirs,,. Jei sudėsim cepelinus į neverdantį vandenį, jie pasileis. Cepelinai reikia dėti tik į verdantį vandeni. Manau, daug kas šitą žino ir be mano patarimo
Visi tokius verdame
O tai ar dar galima rasti cepelinus vandenį virus 40 min.Aš verdu 15-20 min.ir pilnai būna išvirę. O kas naujo šitame recepte,receptas nesiskiria nuo įprastų ,kasdienių cepelinų ar kažką dar praleidot,pamiršot darašyti
O tai ar dar galima rasti cepelinus vandenį virus 40 min.Aš verdu 15-20 min.ir pilnai būna išvirę. O kas naujo šitame recepte,receptas nesiskiria nuo įprastų ,kasdienių cepelinų ar kažką dar praleidot,pamiršot darašyti
Pabandziaui ,tikrai labai liuks

@Zivile , receptas visai prastas,deja. Matyt ,nesat skanių cepelinų ragavę... ;)
Ot naujiena. Kam tokius senus receptus skelbt. Matosi, kad gamint nemoka, tik pasiskelb oi kaip norisi. Gal kas palaikins.
Vietoj virtų bulvių manų košę naudoju. Greitai ir skanuė
@Rima Tai dar manu? čia išviso nesąmonė, cipakai manai, tai jausmas toks, kad tavo pilvas nukritęs palei kėlinius turėtų buti
Ačiū už tai kad paskelbėt tinklaraštį,nuo šiol net žvilgtelt nenorėsiu,nes su tokiu receptu cepelinų neišvirsi,tai tur but tokie pat ir kiti receptai
Kuo jie ypatingi nesupratau
Na ir kvaiša
Į viršų