Jums reikės: 2 didesnių tortilijų, salotų, 1-2 pomidorų, 1-2 agurkų, mėlynųjų svogūnų, pašlakstyto citrinos sultimis, trupučiu cukraus, druskos, 200 gramų vištienos arba triušienos juostelių, česnako, druskos, pipirų, džiovinto čiobrelio, baziliko, raudonojo kario.
Padažui: 3 arbatinių šaukštelių majonezo, garstyčių, 2 arbatinių šaukštelių citrinos sulčių, 1 arbatinio šaukštelio sojos padažo, druskos, pipirų, agavos sirupo arba medaus, pusės skiltelės česnako.
Iš pradžių pasirinktą mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis, pabarstykite prieskoniais, įspauskite česnako skilteles bei viską išmaišykite, palikite pasimarinuoti maždaug 10-15 minučių. Kepkite ant didelės ugnies maždaug po 4 minutes iš kiekvienos pusės.
Po to imkite tortiliją, dėkite salotų lapus, supjaustytą griežinėliais pomidorą, marinuotus svogūnus, supjaustytą šiaudeliais agurką, dėkite keptos triušienos (arba vištienos) gabaliukus, pilkite padažo (padažui tiesiog sumaišykite visus nurodytus ingredientus tarpusavyje).
Tortiliją suvyniokite, paskui apvyniokite kepimo popieriumi, kad būtų patogiau valgyti bei transportuoti (jeigu sugalvotumėte neštis pietums į darbą ar panašiai). Skanaukite!
Šaltinis: https://www.facebook.com/JelenosMaistoBlogas/?ref=ts&fref=ts