Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Straipsnis apie lietingą orą už lango...
Pica nuo senoves yra zinoma, kaip maisto likuciu paruosimas. Kad neismest pradesenciu gesti produktu, buvo pradetos daryti picos.
As Parmoj valgiau makaronus su brokoliais apibarstytus parmezano suriu..italai parmezana naudoja kaip prieskoni.. bet pasak Neapolio vireju, tie kurie i karbonara pasta deda grietinele- nemoka gaminti..jie tirstina padaza kiausinio plakiniu
Kaip kas nori, taip ir valgo. Kam rūpi, kaip valgo italai???
Jus neteisus....ir suri parmezana barsto ant makaronu,ir valgo piza pani,ta kur jus sakete tik pomidoru padazu ir baziliku pries valgant makaronus ,ir i makaronus alieju pila...as 10 metu dirbu italu restorane ir ne viena karta Italijoj buvau.. dabar visi rastingi ir raso nesamones nieko nezinodami...
Jus neteisus....ir suri parmezana barsto ant makaronu,ir valgo piza pani,ta kur jus sakete tik pomidoru padazu ir baziliku pries valgant makaronus ,ir i makaronus alieju pila...as 10 metu dirbu italu restorane ir ne viena karta Italijoj buvau.. dabar visi rastingi ir raso nesamones nieko nezinodami...
Kiekvienam yra skanu tai, kas jam skanu. Kvaila tai vadinti neteisinga ar nusižengimu kažkokioms taisyklėms. Jeigu kažkokiam italui bus patys skaniausi cepelinai išvis be įdaro (mėsos), negi peiksime jį, kad jis durnas?
Visiška nesąmonė... Turiu du draugus italus, virtuvės šefus iš vidurio ir pietinės Italijos, tai ten visa tai daroma priešingai, nei pataria tie apsišaukėliai iš Napolitanos....
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų