Išdavė skaniausių cepelinų receptą: „Norite skanių ir minkštų? Rašykitės“

, Publikuota 2021.09.24 09:50

Marija 2021-09-25 13:22:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Na grožiu tai nepasižymi toje nuotraukoje,tad abejoju ir skoniu.   ATSAKYTI
Nele 2021-09-26 12:36:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
@Marija Tokius gedincisusi paveisluoti ir dėti foto ,nevalgyciau vien pamačiusi,tokių nemačiusi baisus.   ATSAKYTI
2021-09-25 13:04:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Bulves sutarkuoju, išspaudžiu, sudedu nusistovėjusį krakmolą,kol viską suruošiu, išverdu kelias bulves, sutrinu košę.Faršas, mano šeimoje tik kiaulienos, į kurį dedu svogūno, pipirų, pora šaukštų vandens, kokį šaukštą grietinės.Paprasta ir skanu.Valgom su kiaulienos spirgučiais, grietine


   ATSAKYTI
Jovita 2021-09-25 09:39:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Reikia stipriai išspsusti tarkius, ir nusistovejus krakmolui.,jį užplikyti verdančiu vandeniu. Tik nedaug jo pilti   ATSAKYTI
Jovita 2021-09-25 09:39:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Reikia stipriai išspsusti tarkius, ir nusistovejus krakmolui.,jį užplikyti verdančiu vandeniu. Tik nedaug jo pilti   ATSAKYTI
R 2021-09-25 08:09:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Cepelinų skonis priklauso nuo bulvių ir faršo kokybės,kai naudojamos ne cheminėm trašom ir nuodais nuo kenkėjų purškiamos bulvės,tada ir cepelinai skanūs ...   ATSAKYTI
Jolanta 2021-09-25 08:06:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Minkštiems cepelinams reikia virtų bulvių į tarkes įmaišyti ir jokio krakmolo į vandenį nedėti.   ATSAKYTI
Va, 2021-09-24 17:55:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kad suskato storos bobos piktintis :))))   ATSAKYTI
Tai va 2021-09-25 13:09:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
@Va, O tau matosi, kad mes storos?Aš ne, o cepelinus verdu kiekvieną sekmadienį.Argi kas čia kuo piktinasi?Nesugalvojau ką drėbtelt   ATSAKYTI
Rožė 2021-09-24 16:53:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ponia nėra ragavusi skanių, tikrų cepelinų. Skaitant apetitas krinta....    ATSAKYTI
Skaitant neskanu 2021-09-24 16:30:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Na nereikia rašyti tokio recepto ir įdėti tokios nuotraukos. Skaitant neskanu   ATSAKYTI
Zeda 2021-09-24 14:32:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai , kad be virtų bulvių bus kaip guminiai   ATSAKYTI
Liudamina 2021-09-24 14:14:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
NA JUS BAIKITE JUOKINTI SU TOKIAIS RECEPTAIS, STEBUKLAS MAT!!!!!!!   ATSAKYTI
fuuuu 2021-09-24 11:17:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
kaip slyksciai atrodo   ATSAKYTI
Cepelinas 2021-09-24 10:46:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Vargsiuke Audrute,neragavo tikru mano gentainiu   ATSAKYTI
Ogi 2021-09-24 22:11:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
@Cepelinas Tai nū rašyk receptą, o nesišaipyk   ATSAKYTI
Cepelinas 2021-09-24 10:44:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Vargsiuke Audrute,neragavo tikru mano gentainiu   ATSAKYTI
Cepelinė 2021-09-25 14:24:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
@Cepelinas Nu neverdu aš su raudonos mėsos iškrentančiu gabalu...pirmą kartą studente būdama valgykloje prapjoviau iškrito raudonos mėsos guzas...issigandau... Mama suvslkietė vusads mėsą pakrpindavo,permaldavo,kiaudinių druskos dar tarkių... Vat tada tai cepelinai!   ATSAKYTI
Suvalkietė 2021-09-28 01:03:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
@Cepelinė Aš irgi suvalkietė. Ten tikri cepelinai tik iš maltos mėsos. O iš virtos maltos mėsos cepelinai darosi tik iš virtų bulvių ir krakmolo. Tai klasika kaip turi būti. Bet kiekvienas daro kaip jam skaniau. O foto cepelinai baisoki. Nekelia apetito. O dar vištiena bei krakmolas į vandenį nesuprantama kam.  
Suvalkietė 2021-09-28 01:07:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
@Cepelinė Kažkas ten buvo ne taip. Dedant maltą mėsą , išvirus niekada nebūna raudona.   
REKLAMA
Į viršų