Rašyti komentarą...
...bet patikėkite, kiek ragavau, tikrai pas kiekvieną šeimininkę gaunasi savito skonio...,- receptas paprastas, bet tas savitas skonis tikrai moksliškai Nepaaiškinsi...
@Viačeslav Riabov Nemokami skaniausi?
Jokios naujoves čia nematau, visi taip kepam
Tikri bulviniai blynai yra kepami ant kiaulienos taukų. Taip kepdavo mūsų senuoliai. Jų skonis ir išvaizda labai skiriasi nuo kepamų ant aliejaus.
@Gintas Tikrai taip
@Zose Bet skanūs kol šilti, po to taukai jaučiasi.
Net sietelio reikia blynu kepimui....
@Albertas Jokių sieteliu nenaudoju
@Albertas Nesąmonė nafik jis reikalingas
Nereikia man išdavikų ir jų receptų
O jeigu aš bulvinius blynus valgau su cukrum, tai kam tie svogūnai? O mano senelė tarkę dar užplikindavo verdančiu pienu. Taip, kad nereikia čia siūlyti "skaniausių blynų" receptų.
Net juokas neima su tokiais nuomonės formuotojai ir kulinarais
Vejai
Tai ar receptas skaniausias, ar blynai?
@Juokas Kepėja putli ir sultinga, tai dzin tie blynai ...
Kiek reikėjo kankinti, kol išdavė šį seniai žinomą ir, beje, ne patį geriausią receptą? Galėjo iškart pasakyti, seneliai nebūtų užpykę.
Sakyčiau, nebus skanūs, kefyro reikia pilti, pakepinti svogūną.
@Vistik Taip .tai pats geriausias receptas.(be citrinos tik).svogūną tik tarkuoju.jokių kefyrų ir keptų svogūnų.čia ne kūgelis
Į viršų