Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Soti mišrainė su silke“, sako tinklaraščio „Skanūs kąsneliai“ autorė. Šiuo silkės mišrainės receptu savo naujienų portale dalijomės prieš kelerius metus, tą kartą internautai jai negailėjo pagyrų. Kviečiame šią mišrainę išbandyti šių metų šventėms.

„Soti mišrainė su silke“, sako tinklaraščio „Skanūs kąsneliai“ autorė. Šiuo silkės mišrainės receptu savo naujienų portale dalijomės prieš kelerius metus, tą kartą internautai jai negailėjo pagyrų. Kviečiame šią mišrainę išbandyti šių metų šventėms.

REKLAMA

Mišrainės ingredientai: 2 juostelės silpnai sūdytos silkės file; 2 vidutiniai virti/kepti burokėliai; skardinė (400g) pupelių arba 200g virtų pupelių; 1/2 svogūno; 3v.š. alyvuogių aliejaus; citrinos sulčių pagal skonį; druskos pagal skonį.

Mišrainės receptas

Burokėlius nulupti ir supjaustyti kvadratėliais. Svogūną smulkiai supjaustyti. Suberti pupas. Silkę supjaustyti juostelėmis, dėti prie daržovių, pilti alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir druskos, viską permaišyti.

Durnių rašinėliai, dar tegu parašo, kaip bulves su lupena išvirti ir visi klaus recepto:-)
Balta mišrainė,silkė"pataluos",daug mėsos ir bonkė baltos- tradicinės lietuviškos Kalėdos ir dar jūsų pasakos apie virusą!
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų