• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ar esate marinavę žalių pomidorų? Iš tiesų žalius pomidorus pirmą kartą marinavau jau pernai. Receptu nedrįsau pasidalinti, pirmiausiai pati norėjau paskanauti ir nusprėsti ar tikrai jie verti atsidurti mūsų rūsių lentynose. Ir žaliems pomidorams aš sakau: taip. Tiesa rinkitės, jau kiek pradėjusius nokti, kai šiek tiek ima ir keičiasi spalva, ne visai žalius, nes kitaip pomidorai turės kartumo“, rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Ar esate marinavę žalių pomidorų? Iš tiesų žalius pomidorus pirmą kartą marinavau jau pernai. Receptu nedrįsau pasidalinti, pirmiausiai pati norėjau paskanauti ir nusprėsti ar tikrai jie verti atsidurti mūsų rūsių lentynose. Ir žaliems pomidorams aš sakau: taip. Tiesa rinkitės, jau kiek pradėjusius nokti, kai šiek tiek ima ir keičiasi spalva, ne visai žalius, nes kitaip pomidorai turės kartumo“, rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Žali pomidorai, geriau mažesni.

Marinatas:

  • 3 l vandens;
  • 1,5 st acto;
  • 3 v. š. druskos;
  • 3 v. š. cukraus;
  • 3 – 4 skiltelės česnako;
  • Apie 10 pipirų grūdeliais;
  • 2 krapų žiedynai.

Išverdame marinatą.Pomidorus nuplauname,  nuplikome karštu vandeniu ir sudedame į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius.

Užpilame verdančiu marinatu. Stiklainius užsukame ir užklojame storu rankšluosčiu. Leidžiame pilnai atvėsti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų