REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Skanus, gaivus, ne per saldus ir svarbiausia greitai pagaminamas. Jo net kepti nereikia. Gaminkime su uogomis, kol dar galime jomis džiaugtis ir valgyti šviežias į valias“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Skanus, gaivus, ne per saldus ir svarbiausia greitai pagaminamas. Jo net kepti nereikia. Gaminkime su uogomis, kol dar galime jomis džiaugtis ir valgyti šviežias į valias“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Tinginiui reikės: 450 g sausainių; 450 g varškės; 250 k. t. sviesto; 200 g balto šokolado; 400 g uogų (naudojau avietes ir šilauoges); 1 citrina; 200 g kondensuoto pieno.

Varškę pertriname per sietelį. Baltą šokoladą ištirpiname garų vonelėje. Į jį įmaišome kondensuotą pieną, kambario temperatūros sviestą. Suberiame varškę ir masę gerai išmaišome. Sausainius sulaužome. Sudedame į varškės masę. Įtarkuojame citrinos žievelę. Suberiame uogas. Išmaišome. Tinginį dedame į indą, gerai suspaudžiame ir bent 4–6 val dedame į šaldytuvą stingti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų