Greitas šaltibarščių receptas: vienas, du ir yra

, Publikuota 2021.04.19 11:45

A. 2021-04-27 13:33:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nejuokinkit!    ATSAKYTI
Gyventoja. 2021-04-22 09:50:53
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O kam actas į šaltibarščius, čia ne burokėlių sriuba gi..    ATSAKYTI
X 2021-04-22 08:20:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai nenaudokite riebaus kefyro, jei paskui dapilate vandens ar pieno. Paprastas kefyras liuks. Jei per tiršta, tai naudokite Bifi pasūkas. Jos kitokios nei kitos pasūkos. Tai lyg skystesnis ir liesesnis kefyras. Nekvailiokite, pienas netinka maišyti. Rūgs jis pilve, bus problemų   ATSAKYTI
Ir 2021-04-20 18:36:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Patariama daržoves supjaustyti ir išmaišyti su trupučiu druskos, palaikyti bent dešimt minučių, kad šiek tiek išsiskirtų daržovių sultys ir tik po to pilti kefyrą ir maišyti su burokėliais...   ATSAKYTI
Ir 2021-04-20 18:36:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Patariama daržoves supjaustyti ir išmaišyti su trupučiu druskos, palaikyti bent dešimt minučių, kad šiek tiek išsiskirtų daržovių sultys ir tik po to pilti kefyrą ir maišyti su burokėliais...   ATSAKYTI
Gita 2021-04-20 16:57:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kur čia ta paslaptis nesupratau ...   ATSAKYTI
Šeimininkė 2021-04-20 15:50:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Niekada nesu dėjusi maltų pipirų į šaltibarščius, jei marinuoti mamytės burokėliai, tai cielų juose pasitaiko, bet specialiai dėti tai neeee   ATSAKYTI
Ot naujiena,į šaltibarščius cibulio! 2021-04-20 10:30:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Irena   ATSAKYTI
Ilona 2021-04-20 09:38:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Na jau tie "atskleidėjai"šitiek visokių "stebuklų" atskleidžia, jeigu ne jie nežinotume net kaip šaukštą paimti...    ATSAKYTI
Jonas 2021-04-20 08:36:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Nereikia marinuotų burokėlių. Dedame paprastus virtus burokėlius. Rūgšties pakanka iš kefyro ar pasūkų Bifi. Šios pasūkos lyg kefyras. Nereikia nieko dapilti. Patikėkite.    ATSAKYTI
Mama 2021-04-23 06:02:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ir iš kur atsiranda tokių kuku mes jau gimė žinojom kaip tuos šalti barščius pasidaryti tai dar tegul atsiranda dar koks proto bokštas tegul parašo apie mutiny kury vasara valgydavom   ATSAKYTI
Vanda 2021-04-20 08:32:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Nesąmonė. Į kefyrą nereikia jokio acto, nereikia burokėlių marinato. Nebūtina riebus kefyras, jei paskui pilate vandenį ar pieną. Pienas netinka. Geriausia tada Bifi pasūkos. Jos yra kaip kefyras, tik mažiau riebumo. Ir tada nereikia skiesti vandeniu.    ATSAKYTI
Rolis 2021-04-20 06:33:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Mane ismoke senelis receptu nesidalinsiu   ATSAKYTI
Nesveikas 2021-04-20 04:11:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Rūgštoka butu man atrodo..   ATSAKYTI
Vladas 2021-04-21 12:06:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Na pahmielia tai pati ta rugstele kaip ti sendiena man tokiu šaltibarsciu ir reikia   ATSAKYTI
Monika 2021-04-19 23:50:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Pilu puse pieno, puse kefyro, grietinės   ATSAKYTI
2021-04-19 21:40:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
-8
Į kefyrą pilti acto ???? Nesąmonė   ATSAKYTI
bulvės, 2021-04-19 21:23:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
kitoje lėkštėje, ponuli.....   ATSAKYTI
Lina 2021-04-20 09:38:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
O tai naujiena,nesupratau kas cia yra ypatingo.Visą gyvenimą taip gaminu,kiek žinau visi taip gamina.   ATSAKYTI
Vaclovas 2021-04-19 17:05:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kur bulves?   ATSAKYTI
Vaclovas 2021-04-19 17:04:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kur bulvės?   ATSAKYTI
Rasa 2021-04-19 15:53:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
-8
Vau..pipiec čia tai bent .nes mes to nežinojom.atskleidė paslapti super   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų