Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
O kam actas į šaltibarščius, čia ne burokėlių sriuba gi..
Tai nenaudokite riebaus kefyro, jei paskui dapilate vandens ar pieno. Paprastas kefyras liuks. Jei per tiršta, tai naudokite Bifi pasūkas. Jos kitokios nei kitos pasūkos. Tai lyg skystesnis ir liesesnis kefyras. Nekvailiokite, pienas netinka maišyti. Rūgs jis pilve, bus problemų
Patariama daržoves supjaustyti ir išmaišyti su trupučiu druskos, palaikyti bent dešimt minučių, kad šiek tiek išsiskirtų daržovių sultys ir tik po to pilti kefyrą ir maišyti su burokėliais...
Patariama daržoves supjaustyti ir išmaišyti su trupučiu druskos, palaikyti bent dešimt minučių, kad šiek tiek išsiskirtų daržovių sultys ir tik po to pilti kefyrą ir maišyti su burokėliais...
Kur čia ta paslaptis nesupratau ...
Niekada nesu dėjusi maltų pipirų į šaltibarščius, jei marinuoti mamytės burokėliai, tai cielų juose pasitaiko, bet specialiai dėti tai neeee
Ot naujiena,į šaltibarščius cibulio!
Ot naujiena,į šaltibarščius cibulio!
Irena
Na jau tie "atskleidėjai"šitiek visokių "stebuklų" atskleidžia, jeigu ne jie nežinotume net kaip šaukštą paimti...
Nereikia marinuotų burokėlių. Dedame paprastus virtus burokėlius. Rūgšties pakanka iš kefyro ar pasūkų Bifi. Šios pasūkos lyg kefyras. Nereikia nieko dapilti. Patikėkite.
@Jonas Ir iš kur atsiranda tokių kuku mes jau gimė žinojom kaip tuos šalti barščius pasidaryti tai dar tegul atsiranda dar koks proto bokštas tegul parašo apie mutiny kury vasara valgydavom
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų