Gardūs žemaičių blynai pagal Editą: receptas patikrintas laiko

, Publikuota 2021.08.06 11:45

Zose 2021-08-09 10:32:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Jai galvelene nėra vieno pusrutulio, arba visai nerasta, tikrai žemaitiška blynu geriau ne gaminti,    ATSAKYTI
ITA 2021-08-07 13:44:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Gal ir nuo bulviu priklauso,bet as tokius darau ir tikrai geri gaunasi,tik jei darant limpa prie ranku,reikia rankas patepti aliejum,tokius gaminu jau daugiau kaip 20 metu   ATSAKYTI
Tata 2021-08-12 12:11:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Jai rankos limpa, reikia patepti solidolu, kur Dulkys spirales tepa, tada nelips   ATSAKYTI
As 2021-08-07 12:23:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kepiau pagal si nieko gero.Gal cia nuo bulviu rusies priklauso   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų