Gardūs bulviniai blynai pagal Liuciją: taip gaminti išmokė mama

, Publikuota 2021.01.20 11:45

Edita 2021-01-22 20:25:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Mes nuspaudžiame tarkius, dedam išplaktus kiaušinius, druskos ir būtinai pieno   ATSAKYTI
Skirma 2021-01-22 15:41:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Čia jau ne tikri bulvyniai tarkuoti blynai,senovėj jokio fermentinio sūrio niekas negurėjo ir į tarki nedėjo   ATSAKYTI
Jonas 2021-01-21 10:33:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai cia jau ne tikri bulviniai blynai nemaisykit!!!   ATSAKYTI
Ele 2021-01-21 01:13:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Prie ko sūris? tarkuotų bulvių blynuose?    ATSAKYTI
Janina 2021-01-20 21:28:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Kam tie miltai?   ATSAKYTI
Janina 2021-01-20 21:27:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
-7
Kam tie miltai?   ATSAKYTI
Angelė 2021-01-22 17:34:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Miltus deda kai būna per skystos bulvės pav.šviežios vasaros pradžioje,kai kuriose šalyse bulvės yra labai vandeningos.   ATSAKYTI
V 2021-01-20 13:03:23
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Aš seniai taip blynus kepu. Sutarkuoju burokine, įmaišau kiaušinį, sūrio (nebūtinai) - ir kepu. Miltų nededu.   ATSAKYTI
Ele 2021-01-21 01:20:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Va sūris tai ne į temą, kai iškepti blynus juos reikia valgyt su varške sutrinta su česnaku,su kastniu, arba su gtietine   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų