• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Atradau superinį būdą, kaip pašildyti naminį kebabą – į puikiąją orkaitę. Anksčiau kišdavau į mikrobangę, tačiau nepatogu, nes ilgo neįdėsi, taigi nuo šiol minėtas būdas bus visuomet taikomas mano virtuvėje“, – sako recepto autorė.

5

„Atradau superinį būdą, kaip pašildyti naminį kebabą – į puikiąją orkaitę. Anksčiau kišdavau į mikrobangę, tačiau nepatogu, nes ilgo neįdėsi, taigi nuo šiol minėtas būdas bus visuomet taikomas mano virtuvėje“, – sako recepto autorė.

REKLAMA

Kebabams Edita siūlo naudoti: didelį lavašą; 400 g vištienos file; pusę žaliosios paprikos; pusę agurko; pusę nedidelio pekino kopūsto; 1 pomidorą; mėgstamų prieskonių vištienai.

Česnakiniam padažui: 3 skilteles smulkiai pjaustyto česnako; 3 v.šaukštus majonezo; 3 v.šaukštus grietinės; citrinos sulčių, krapų.

Gaminimas:

Pirmiausiai juostelėmis supjaustome vištieną ir ją pakepiname keptuvėje su mėgstamais prieskoniais.

Supjaustome visas daržoves vienodais gabalėliais..ant stalo tiesiame folijos lakštą ir ant jos dedame lavašą, kurį aptepame česnakiniu padažu.

REKLAMA
REKLAMA

Dedame pekino kopūstą, vištienos gabalėlius bei likusias daržoves..viską atsargiai suvyniojame ir galiausiai lavašą sukame į foliją.

Kepame orkaitėje apie 15 min.. ištraukę supjaustome ir skanaujame.

Skonis nepakartojamas dėl česnakinio padažo ir žiauriai panašus į kebabinėse gaminamus.

Šaltinis: Oditėlės blogas  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų