Kebabams Edita siūlo naudoti: didelį lavašą; 400 g vištienos file; pusę žaliosios paprikos; pusę agurko; pusę nedidelio pekino kopūsto; 1 pomidorą; mėgstamų prieskonių vištienai.
Česnakiniam padažui: 3 skilteles smulkiai pjaustyto česnako; 3 v.šaukštus majonezo; 3 v.šaukštus grietinės; citrinos sulčių, krapų.
Gaminimas:
Pirmiausiai juostelėmis supjaustome vištieną ir ją pakepiname keptuvėje su mėgstamais prieskoniais.
Supjaustome visas daržoves vienodais gabalėliais..ant stalo tiesiame folijos lakštą ir ant jos dedame lavašą, kurį aptepame česnakiniu padažu.
Dedame pekino kopūstą, vištienos gabalėlius bei likusias daržoves..viską atsargiai suvyniojame ir galiausiai lavašą sukame į foliją.
Kepame orkaitėje apie 15 min.. ištraukę supjaustome ir skanaujame.
Skonis nepakartojamas dėl česnakinio padažo ir žiauriai panašus į kebabinėse gaminamus.
Šaltinis: Oditėlės blogas