Rašyti komentarą...
Kodėl nededat i bulvės krahmolo? Negalejau net sulipdyti tu cepelinu, ar tesiog pamiršot parašyt?
Labai skanus as pabandziau seinei ir man labai patiko minksti gardus ir padarai maziukus atsiranda didoki tik tie as i verdanti vandeni ipilu bulviu sunka-sirupa kur nuspaudziu bet nedaug gali isbekti vanduo
@Inga Dar nauja pora kaliošu atrado, bulvių sirupą, jau visai tau sirupas smegenyse susidare
O tai kur virtos bulves, kaip neistizo palei toky recepta?
@Joana Tai sirupu atskiede, taip galima suprasti
Be virtu bulviu???Ir gavosi tikrai geri???
Kaip tai
Ir ką čia naujo pasakė? Visą gyvenimą taip gaminu ir cepelinai nuostabūs. Tik dar reikia į tarkius dėti šiek tiek virtų bulvių. Gaunasi minkštesni. O ir ne iš kiekvienos rūšies bulvių išeis geri cepelinai. Sėkmės.
I tarkius jokiu svogunu,svogunelius kepintus tik i farsa. Virtu bulviu geriau deti,minkstesni...
Taigi dar virtu bulviu reikai ideti.Tik 2 kg bulviu ir 400g farso irgi neatitinka.
Taigi dar virtu bulviu reikai ideti.Tik 2 kg bulviu ir 400g farso irgi neatitinka.
Virdama cepelinus nededu i vandeni krakmolo,jau pasimokiau,tai nesamone,krakmola dedu i tarkius ir dar i tarkius dedu kazkiek virtu bulviu,man cepelinai niekada nesutruksta ir neistyzta ir buna minksti
@Irena Ir aš darau būtent taip, kaip Jūs. O cepelinų skonis tikrai daug priklauso nuo bulvių veislės.
Į viršų