Atskleidė tobulą marinuotų svogūnų receptą: tiks prie šašlykų ir kitų patiekalų

„Užteks pamarinuoti, kol iškeps mėsa ant žarijų“, – sako recepto autorė.

Ingredientai: 2 svogūnai; 40ml acto 7%; 100ml verdančio vandens; 1a.š. druskos; 2a.š. cukraus; keli lauro lapeliai; keli juodieji pipirai.

Pagal norus: krapai, čili pipirai, garštyčių sėklos.

Verdantį vandenį užpilti ant druskos ir cukraus ir išmaišyti. Svogūnus supjaustyti žiedais ar pusžiedžiais. Sudėti į stiklainį ir padaužti kočėlo galu, kol išsikirs kiek skysčio. Užpilti vandenį, actą ir suberti prieskonius. Stiklainį papurtyti ir palikti pastovėti.

Šaltinis: Skanūs kąsneliai


Rašyti komentarą...
L
Luna
2021-03-28 19:29:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
Pritariu:) Veronika, tau senas ir žinomas, kitai- nauja ir bus išbandyta. Ne visos tokios "visažinės", gyvenam ir mokomės:)
Atsakyti
-9

R
Rita
2021-03-30 07:43:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
Svogunus supjaustom ziedais uzbarstom druskos cukraus ciut pamaigom uzpilam acto o poto slakelį aliejaus ir krapų ir neapkarstą ir skanu dar kitą parą jokio vandens o jei megstat nuplikytus tai perpilat karstu vandeniu ir palaukiat kol vanduo nulases .
Atsakyti
-1

F
Fe
2021-03-28 14:44:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
Pikta boba
Atsakyti
-10

SKAITYTI KOMENTARUS (14)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų