REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mišrainė, kuri puikiai tinka prie mėsos kepsnio arba pakramsnojimui ir viena. Daugiau daržovių yra gerai mūsų pilvui. O mėlynąjį kopūstą man atrodo mes be reikalo esame nuvertinę ir pamiršę“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Mišrainė, kuri puikiai tinka prie mėsos kepsnio arba pakramsnojimui ir viena. Daugiau daržovių yra gerai mūsų pilvui. O mėlynąjį kopūstą man atrodo mes be reikalo esame nuvertinę ir pamiršę“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 10 min: 0,5 mėlyno kopūsto; 2 morkos; 1 mėlynas svogūnas; Žiupsnis druskos; Žiupsnis juodųjų pipirų; 2 v. š. majonezo; 2 v. š. grietinės; 1 v. š. smulkintų žalumynų: krapai, petražolės.

Mėlynąjį kopūstą supjaustome ruoželiais. Pabarstome druska, pipirais ir pagniaužome rankomis, kad kopūstai šiek tiek „paleistų savo sultis“. Taip jie taps minkštesni ir skanesni salotose.

Morkas sutarkuojame šiaudeliais, svogūną pasmulkiname. Maišome salotas su grietine ir majonezu. Pagardiname žalumynais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų