REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paprasti ir labai skanūs blynai. Prieš dedant razinas rekomenduoju pamirkyti“, – rašo tinklaraščio „Ritos receptai“ autorė.

Paprasti ir labai skanūs blynai. Prieš dedant razinas rekomenduoju pamirkyti“, – rašo tinklaraščio „Ritos receptai“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 2 kiaušinių; 0,5 l pieno; 2 v.š. aliejaus; 7 g sausų mielių; 2 v.š. cukraus; druskos; miltų (tiek, kad tešla būtų tiršta); razinų pagal poreikį.

Blynų receptas

Vos pašildome pieną ir jame ištirpiname cukrų ir mieles. Kiaušinius išplakame su druska ir sumaišome su pieno mase. Pilame aliejų, dedame miltus, razinas.

Viską gerai išmaišome ir uždengę paliekame stovėti šiltai. Tešla turi pakilti dvigubai. Kepame ant aliejaus iš abiejų pusių iki gražiai apskrus. Skaniausi linkėjimai!

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų