Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šaltibarščiai, kurie vis dar nenusibodo, kuriuos gaminu karštomis dienomis, kurie geriau nei bet koks kitas patiekalas atgaivina! Šiandien gaminau šaltibarščius mūsų šeimoje labiausiai pamėgtus ir mėgiamus – su jogurtu ir raugintais agurkėliais. Jei dar nemėginote pasigaminti šaltibarščių su jogurtu ir raugintais agurkėliais, nuoširdžiai rekomenduoju. Aš kaip visuomet lauksiu jūsų atsiliepimų“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Šaltibarščiai, kurie vis dar nenusibodo, kuriuos gaminu karštomis dienomis, kurie geriau nei bet koks kitas patiekalas atgaivina! Šiandien gaminau šaltibarščius mūsų šeimoje labiausiai pamėgtus ir mėgiamus – su jogurtu ir raugintais agurkėliais. Jei dar nemėginote pasigaminti šaltibarščių su jogurtu ir raugintais agurkėliais, nuoširdžiai rekomenduoju. Aš kaip visuomet lauksiu jūsų atsiliepimų“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 l kefyro, 300 ml natūralaus jogurto, 2–3 virtų burokėlių, 2 raugintų agurkėlių, svogūnų laiškų, krapų, druskos.

Papildomai reikės: kietai virtų kiaušinių ir virtų bulvių

Šaltibarščių receptas

Agurkus supjausčiau nedideliais kubeliais, galite sutarkuoti burokine trintuve. Svogūnų laiškus, krapus supjausčiau.

Į dubenį sudėjau tarkuotus burokėlius, agurkus, svogūnus, krapus, supyliau kefyrą ir jogurtą. Šaltibarščius pagardinau druska ir išmaišiau.

Patiekiau su šviežiomis bulvytėmis su lupena ir kietai virtu kiaušiniu. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų