Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lietiniams mano ranka „atmušta“ ir juos su malonumu valgo ne tik anūkėliai, bet ir visa šeima. Taigi, kad lietiniai būtų gardūs, reikia teisingai užmaišyti tešlą, kad tešloje nebūtų gumuliukų, nes nuo to priklauso ir lietinių skonis. O ką jau kalbėti, kad paskui lietinius galima susukti su įvairiausiais įdarais, tiek saldžiais, tiek mėsos ar pikantiškais“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Lietiniams mano ranka „atmušta“ ir juos su malonumu valgo ne tik anūkėliai, bet ir visa šeima. Taigi, kad lietiniai būtų gardūs, reikia teisingai užmaišyti tešlą, kad tešloje nebūtų gumuliukų, nes nuo to priklauso ir lietinių skonis. O ką jau kalbėti, kad paskui lietinius galima susukti su įvairiausiais įdarais, tiek saldžiais, tiek mėsos ar pikantiškais“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 0.5 l pieno, 1 kiaušinio, 200 gr miltų, ~ 1 v.š. cukraus (pagal skonį), žiupsnelio druskos.

Lietinių blynų receptas

Kiaušinį suplakiau šluotele, supyliau pieną ir miltus. Viską gerai šluotele išmaišiau, pagardinau cukrumi ir druska. Patarimas: jei nesigauna lietinių masės išmaišyti be gumuliukų, perliekit masę per sietelį! O dabar, kai lietinių masė paruošta, kepkite lietinius, sutepant keptuvę aliejumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų