REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalbant apie bulves, kiekvienas turi savo būdus, kaip jas tobulai paruošti, o tai nėra lengva. Jei persistengsite, gausis košė, per mažai laiko skirsite – bus kietos, o jei pagailėsite prieskonių – jos neturės skonio... Tačiau tik ne su šiuo receptu!

Kalbant apie bulves, kiekvienas turi savo būdus, kaip jas tobulai paruošti, o tai nėra lengva. Jei persistengsite, gausis košė, per mažai laiko skirsite – bus kietos, o jei pagailėsite prieskonių – jos neturės skonio... Tačiau tik ne su šiuo receptu!

REKLAMA

Aistringas virėjas Justin Taylor sako, kad seno gero traškaus skonio paslaptis yra medus ir garstyčios, rašo mirror.co.uk. Justin „Facebook“ tinkle pasidalino, kaip jis taip skaniai gamina keptas bulves – žiūrovams nutįsta seilės...

40-metis pasidalijo savo skaniai atrodančių bulvių nuotrauka šalia plonai supjaustyto kumpio ir parašė: „Medaus ir garstyčių skrudintos bulvės.  O desertui – riešutų sviesto kubeliai“.

Gal norėtumėte patys išbandyti receptą?

Jums reikės:

Nuskustų ir supjaustytų bulvių – jų kiekis priklauso nuo to, keliems žmonėms ruošiate maistą; Dviejų arbatinių šaukštelių garstyčių; Keturių arbatinių šaukštelių skysto medaus; Juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį.

REKLAMA
REKLAMA

Gaminimas

Į dubenį supilkite pipirus ir garstyčias bei sumaišykite. Tada supilkite medų − būtinai gerai išmaišykite. Iš anksto įkaitinkite orkaitę, kepimo skardą ištepkite aliejumi ir dviem šaukštais sviesto bei druskos.

Likus 20 minučių iki kepimo pabaigos, dar kartą pamaišykite ir palaistykite susidariusiu skysčiu, taip vienodai pasiskirstys skonis. Toliau kas penkias minutes laistykite, kad jos būtų traškios. Visi „Facebook“ gerbėjai pritarė, kad šį patiekalą būtina išbandyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų