Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
ka jus cia pisat prota,zmones visa gyvenima kepdavo,naturaliai rukindavo mesa ir veziu retas susirgdavo nes valge naturalu tikra maista,kaimuose gyvendavo viska savo augindavo,80m dar malkas kapodavo ir po laukus varinedavo,taip kad baikit skleist erezijas,supisti pseudo specialistai
Kas nerūko ir negeria, tas sveikas numirs !!!
Žmonija mėsą ant laužo kepė nuo to laiko kai atrado ugnį - ir kažkaip iki šiol dar neišmirėm. Dabar staiga kancerogenai atsirado - gal visgi jie ne dėl mėsos kepimo,o dėl to kaip ta mėsa auginama,kiaulė per mėnesį,višta per porą savaičių,gal tame ir slypi paslaptis,kad jau vėžio epidemija,kas 5 serga vėžiu. Ne nuo to kaip gamina - o nuo to,kad nebėra nieko natūralaus. Verslas vardan pelnų visus nuodyja. Vyresnė karta dar pamena tikro maisto skonį - o dabartinis jaunimas auga jo net neragavę.
Teko lamkytis Gruzijoje , kislake ten ner nei duju ir ribota elektra tai visa maista ant ugnies lauko zidinuose , labai daug kepama produktu ant ugnies , manau nereik piknaudziaut kasdien , asmeniskai vasara kepam sode kiekviena savaitgali ir nematau didelio bllogio .
nesveika ir bauda nesveika gaut gali
todėl valgau vaflius
@ui
baltimai tik i nauda
jog daug KĄ galima saikingai.ALIO,nepažystu TOKIŲ ėdančiu šąšlus kiekviena savaitgali-atsiliepkite ir pasigyrkite jeigu ką..
as valgau zalia,man pofig
Alkoholis, cigaretės narkotikai pavojingesni.
visiems de*lfijams dirbantiems bet kokiam rašlia*vų portale sveikiausia valgyti spausdintą iš l*ervų miltų. O mes valgysim švarią m8ėsytę, su dūmelio dvelksmu ir skaniais naminiais padažiukais
Atskleidė, ar sveika valgyti ant laužo keptą mėsą: kiti apie tai net nesusimąsto